Com podem ensenyar als nostres fills a treballar la concentració?

En un món hiperconnectat, on tot va massa de pressa, la facultat de concentració és molt valuosa.  La idea d’avui en dia, que la concentració juga un paper molt important a la vida de tot ésser humà, i que comença només al néixer, és un fet assentat. La tasca de l’adult consisteix en posar en marxa, el més aviat possible, tots els mitjans al seu abast, per així donar al nen o nena la possibilitat d’exercir la seva concentració.

El desenvolupament del poder de la concentració serà essencial a l’hora de posar en relleu la seva personalitat i les seves diferències, enfortirà la confiança en la seva autonomia i en les seves capacitats de judici i d’acció, i afavorirà la seva creativitat i imaginació. En definitiva, a ser una persona adulta lliure, autònoma, sensata, capaç de prendre les seves decisions, i a aportar el seu granet de sorra a la construcció d’un món millor.

ayudaa tu hijo

 

Us proposem la lectura del llibre “Ayuda a tu hijo a concentrarse con el método Montessori. Más de 40 actividades para niños de 0 a 7 años.” 

Les autores del llibre, Sylvie y Noemie d’Esclaibes són directores de centre Montessori a França i autores de diferents títols relacions amb aquesta pedagogia.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s